Post by hiaradramepo on Feb 19, 2022 14:40:59 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jungle Marble Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jungle Marble Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy zvyšují body ▞▞▞
▞▞▞ Jungle Marble Blast 2022 version ▞▞▞
Líbí se mi nejnovější aktualizace, ALE vy to děláte ještě těžší a téměř nemožné vyhrát. Zlatou výzvu nedokážu projít ani v té snadné.
pěkný
Tato hra pomáhá budovat postoj, jako je trpělivost, vytrvalost, zaměření a taktika, je skvělá pro děti
Levný rip off Zuma a nemůžete se dostat přes první úroveň, protože je blokován hloupým facebookovým přidáním. Možná by zde byla dobrá lekce trocha originality
Tato hra je tak zatraceně návyková, není vtipná💯👍, přešel jsem na verzi Android 8.1 (go edition) a teď to nefunguje 🤔☹️ a byl jsem na úrovni 204
zábavné, ale mít reklamu po každé úrovni je otravné. z tohoto důvodu odinstalován
Pěkná hra, ale příliš mnoho vynucených reklam ničí kontinuitu hry.
Zatím je vše dobré. Mnohem lepší než jiné hry jako MobilityWare Solitare, které vás neustále bombardují ubohými reklamami.
Je to perfektní Sandbox hra, kde se můžete úplně uvolnit bez stresu a jen odpočívat.
příliš pomalá reakce při vystřelení míče. a! nejraději zamrzne obrazovka.
Udržuje. Hraji tuto hru, kterou miluji, řekl jsem o této hře spoustě svých přátel, teď ji všichni hrají. Hraji ji, když mám čas, mám ruce. Hraji dál. Morelecials je to, co nemám kikei na mých 3 jiných telefonech, kdo může hrát tuto hru mých osm vnoučat hraje také moje máma sestra moje dcera se snažila porazit jeden druhého je to zábava, při hraní se nenudíte je to skvělé a barevné hry, které může hrát téměř každý, dokonce i můj manžel hraje, když se vrátí domů práce nás baví jdeme
Jungle Marble Blast कैज़ुअल गेम ntb
Není to hra, pokud ji chcete hrát, není to hra dovedností. Většinu úrovní je NEMOŽNÉ projít, musíte utratit peníze, abyste je prošli, je to šílené. Bere to zábavu, pokud ano.
Příliš mnoho reklam obtěžuje...takže dávám 2 hvězdičky...jinak je hra dobrá a zábavná
Velmi zajímavá a náročná hra, ale jak budete hrát dál, stane se příliš obtížnou a frustrující. Snižte prosím obtížnost, abych mohl hrát dál.
Jungle Marble Blast கேஷுவல் djly
Milá hra, velmi návyková, ale nelíbí se vám, že po každé dokončené hře máte reklamy, přeji si, abyste mohli pokračovat v další hře bez reklam po celou dobu. koupil nějaké coiny, žádné další přidávání!
Skvělé barvy a hratelnost.
Jakmile se dostanete na úroveň 290, tato hra se zasekne. Musím tolikrát restartovat.
Moc se mi líbí, že dělo samo odplivuje kuličky!!!! A to mě dráždí. Pak hry skončily, což není fér! Nemohu ovládat plivání děla!!!
Hra se mi líbí, ale nákup v aplikaci je příliš vysoký a některé úrovně jsou zbytečně obtížné. Celkově skvělá hra
Opravdu hrozný dotykový zážitek v galaxii s9. Mám povolené dev options, které mi umožňují přesně vidět, kde byl zaznamenán dotyk a kuličky vystřelené z velké vzdálenosti zřídka zasáhly správné místo. Ve všech mapách džungle jsem dostal 3 hvězdičky, ale u dvou z nich to nezaznamenalo (říká, že jsem dostal dvě hvězdy po zavření a opětovném otevření). Úrovně po džungli jsou daleko závislé na power upech. Vůbec ne zábavné.
Dobrá hra
Hra se mi líbí, ale buď si ji musíte koupit, nebo musíte pokaždé, když chcete hrát, sledovat 30sekundovou reklamu. Je nemožné porazit vyšší úrovně bez placení za položky, které vám pomohou tuto hru smazat a zapomenout
Tato hra se mi líbí, ale je v ní mnoho závad a je to nepříjemné. Zvlášť když se chystáte vyhrát .
Slušná hra. Příliš mnoho reklam! Na každou minutu hry je 30 sekund reklam! Kvůli tomu budu odinstalovat
Super
Jungle Marble Blast कैज़ुअल गेम pmk
Hru využívající mozek. Velmi uvolňující.
Hra ve skutečnosti hodnotí 5, ale všechny 30sekundové reklamy ji snižují na 2,5 (zaokrouhleno na 3).
S postupnými úrovněmi to bude náročnější. Věř mi. Zůstal jsem u toho a hrál jsem některé úrovně více než 50krát, než jsem mohl projít.
snadná hra. může hrát bez přemýšlení. dobré trávit čas.
Tato hra je dobrá, ale považuji ji za velmi stresující hru, když po odbití hodin Přál bych si, aby nějaké tělo vytvořilo hru jako je tato, kde můžete hrát, abyste porazili hodiny a můžete hrát jen pro zábavu, ale zatím to žádný vývojář neudělal tohle se jen kopírují
Hra je dobrá. Ale reklamy jsou děsivé a strašidelné. Vyskočím ze židle. Je to děsivé 😭😱
Zábavná hra, ale docela často zamrzí, někdy hned na konci levelu, kdy už máte skoro vyhráno!!!
Sonic The Hedgehog 2 Classic Arkadne igre eahr
Skvělá hra, ale volitelný nákup 19. dne je třeba upravit. Musí mít nepřetržité dárky po dobu 19 dnů, nebo se po vyhrání všech odměn automaticky resetuje.
Hru jsem si opravdu užil, někdy je to otravné, ale musím se nevzdávat, bez ohledu na to, jak těžký je život.