Post by hiaradramepo on Feb 19, 2022 14:43:57 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Larva Heroes: Lavengers ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Larva Heroes: Lavengers IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Ресурс глюків кодів ▞▞▞
▞▞▞ Larva Heroes: Lavengers 2022 version ▞▞▞
Його гра pwedeng gamiting kahit no wifi
Це крута гра, яку я грав у неї, коли мені було 6 або 7 років, але є проблема, що її масивні атаки, якщо ви використовуєте старого, і якщо вона атакує когось, продовжуйте натискати назад, і це здійснить шквал атак, будь ласка, виправте це і Дякую
Я справді ненавиджу цю гру, тому що, коли я граю в неї, є багато доповнень. 😡
це дуже погана гра, я видаляю його
Я навіть не можу використовувати Lucky Patcher у цій грі, тому я оцінив 1 зірку
Не можу припинити грати
Мені подобається цей bc yellow має більше здібностей Mr.Games Я тебе дуже люблю
Бгус дан менарік
Назва
Так, LOL, це так смішно
Це нормально, це дійсно весело, але звучить так само, як відео-личинка, хлопці, серйозно, це гра лише шанс? Гаразд, мені сподобалось
погана гра, там написано, що не дизайн для дітей👎
він заповнений рекламою
Піліх
Весело
Мені подобається ця гра, чи можете ви, будь ласка, покращити цю гру більш складною
Larva Heroes: Lavengers Aksi yus
Я не можу відкрити, будь ласка, виправте
Я люблю цю гру. я і мій брат грали в цю гру від вічності. мій улюблений червоний, його улюблений жовтий. тому, хто створив цю гру, дуже дякую
Чи можете ви навіть зберегти обліковий запис тут?
ця гра не дозволяй мені битися з бомжами
Larva Heroes: Lavengers Laga fjnd
Ця програма гарна. Я граю в цю гру вже 10 років, і я стаю старшою, але вона стає трохи нудьгує, тому що всі боси лише 3, ви можете заробити більше, ніж достатньо, будь ласка. Я дам цьому добру зірку. Дякую☺️☺️
Я це люблю
Ну, я люблю гру, але чи можете ви відкрити коробку для ковбас протягом обмеженого часу безкоштовно? Дякую
STAR: Super Tricky Amazing Run आर्केड गेम sttq
Сталевий червоний – це круто, тому потрібен червоний бастер, це сильний мій улюблений герой-месник
Цей додаток дуже дивовижний і чудовий, дякую за цю гру. Я пам’ятаю свої дні дитинства, коли я і мої друзі дивилися мультфільми про личинок, дякую вам за цю програму.♥️
Larva Heroes: Lavengers Akční vfys
Вау, це дуже мій улюблений мультфільм - личинка через жовтого пердуна. Я бачу цю гру, вона така крута і дуже гарна, відмінні mr games або tuba n 😍😍😍😍 Мені подобається ця гра
Дуже добре, але додайте кілька бойових дій
Дих
Хе-хе
приголомшливий
👍 Я добре провів час на початку, але пізніше я зрозумів, що розблокування, які потребують перегляду 50 або 100 оголошень, і я думаю, що це дійсно дратує знати, оскільки це єдиний спосіб розблокувати його, можливо, альтернативний спосіб розблокування, як у покупки додатків, але з 100 оголошеннями як альтернатива. Для ігрового процесу мені подобається думати про те, як боротися з різними типами ворогів. Одна проблема у мене була з супер жовтим як бічний удар і те, що він не має недоліків, занадто сильний, замінює інші варіанти