(Android/iOS) Primitive Brothers : Endless Evolution цхеат цоде повећање кованица
Feb 19, 2022 14:50:08 GMT 7
Post by hiaradramepo on Feb 19, 2022 14:50:08 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Primitive Brothers : Endless Evolution ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Primitive Brothers : Endless Evolution IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде повећање кованица ▞▞▞
▞▞▞ Primitive Brothers : Endless Evolution 2022 version ▞▞▞
Огласи морају да престану да се приказују сваке 2 секунде када је особа већ платила ваше трајније готовинске ставке
Могло би бити забавно, али продавница губи као велика граба новца. Можете потрошити износе новца на уклањање огласа на 7 дана (2,5 УСД) или (11,5 УСД) за трајно
Само још једна неактивна игра
Толико сам уживао да сам потрошио новац на то. Сада се само руши при покретању и уопште се не отвара... дајем програмерима 48 сати да поправе игру или ћу вратити своје трансакције.
Ваша игра је тако сјајна као и начин на који правите ове игре
Нисам видео никакве чудне падове скоро годину или две
Чак се ни не отвара. Након малог учитавања, време је да одаберете језик, а затим се игра изненада затворила, више пута.
Ааа
Не да ми да играм. Каже да имам инсталиран аутоматски кликер када га немам па не могу ни да отворим игру. Промениће се ако могу да је играм. Каква бескорисна карактеристика
Добро
није оригинална, графика је лоша, игра се понавља.
Мало је узнемирујуће што ова игра гледа сваку датотеку на вашем уређају без дозволе, сигурно је то можда само да тражи аутоматски кликер, али сам и даље прилично сигуран да је то против Гоогле-ових услова коришћења
Ово је игра за једног играча. Ако желим да га уништим аутоматским кликером, требало би ми то дозволити. Уместо да блокирате приступ игри, можете исто тако лако да онемогућите приступ јавним плочама за игру или тако нешто
У реду је, али ако бисте могли да се сакријете у борби са шефом тако да копајте то би било добро или магични лист који би био реткост, јер ћете то учинити тешко погођеним и аутоматски погодити
Пристојан. Програмери желе сав ваш новац - али имају и много бесплатних
Добро 👍🐶о4коцјоуцеојцхеццицеххфехихефх3хфпефиец9х1ехцеигцо2гпигцпекгигцегифхв0фубр1фгоехц8х9е9гдгеофегхфеигф09ф3фибцејоцебјгф1еи0хциехцехпифех9е1ицехеупх2еифеоуф1уои1е7ицеи еииххе10уе081и80е1ф8хифеип7ф1еии1ефп8и1е8пи1феип1ефпипп8г1еуоф1е1еули1иеиге1лии1ил3игилиил1игл1ек1егбие1бецп1ехи1епфхи1еипехфее1ипфхие1хфпехф1пхфеи1пги1епхфих1епп81еипхф1елхфлих3фил31фх0х2и3х3ф1иефпи31и3иииф3ихфи3иф3иппфф3пхф31пипх1п8ифиии3фп8фи3ф8иф38иифп8фуп8ф313фибпхиф441п3ифхии3фп8и4ф81пи4ф1п8и4г18и4г17пи4г27п14гип7г42
Суп
Ок
одлична игра, али не реагује, проблеми са везом и потребно је превише времена за покретање игре.
Primitive Brothers : Endless Evolution Simuliaciniai ztas
Игра се неће покренути због других апликација на телефону. Чак ни отворен. Управо инсталиран. Веома лош приступ детекције. Није ми потребна игра да би се анализирало све остало што тренутно не ради на мом телефону. Требало би бити пријављено јер нисам дао дозволу за то.
Недостаје нешто што личи на игру, захтева гомилу новца, награде за рекламе се не исплаћују. Време учитавања је стварно срање. Осим тога, то је лоше направљен покушај, да, нема шта добро рећи о овом наслову
Не могу заправо отворити ову апликацију а да се не сруши/затвори. Ова игра би требало да дозволи било који облик аутоматских кликера, ја га немам на свом уређају, али ова апликација некако мисли да га имам! Ажурирајте игру да омогућите аутоматске кликере да могу да играм ову игру!!!!!
Забавно лако то чини тако да је лакше играти и можете да прођете кроз нивое лакшу игру брушења
Забавно, лако расипање времена, не морате да потрошите ни пени за опуштену игру
Забавно. Али веома узнемирујуће.
У реду је
Предуго је потребно да се отвори и не можете да гледате рекламе за награде, због чега игра пада.
Систем надоградње додатне опреме је више него ужасан. На почетку игре, чекање 6-8 сати на неуспелу надоградњу прстена додало је одређени ниво узбуђења за успешну надоградњу. Међутим, чекање 4 дана, након што 4. надоградња не успе, узрокује стагнирање и понављање игре. Могла би да објави ажурирање које побољшава интегритет игре, уместо да покушава да извуче више новца из ваше базе играча. Уреди: мало садржаја после 3000, игра вас приморава да је оставите отвореном да бисте прикупили пуне награде.
У реду је, веома споро напредује осим ако не платите. То је један од оних који се плаћају за играње.
рекао ми је да избришем аутокликер када га користим само за кликер на колачић. не само да је гринд стварнији у тој игри, већ бих је радије играо сваког дана. Не би требало да буде важно да ли га неко ионако користи као да је то игра за забаву. не као да је за новац.
Добра је мала колица
Свиђа ми се што можеш да ћаскаш. У ствари, не покушавам да играм игру, али ми се свиђа што можеш да надоградиш типа. Управо сам толико волео новчиће када кажеш да је у реду ово је добра игра за мене јер гледам цаптаинсауце Као да га пуштам на ИоуТубе-у
Добра игра само желим да није било проблема са примањем неких ствари које сам акумулирао, али иначе одлична игра..
Добро је, али битке са шефовима имају само 10 секунди за победу
У реду је ако ти је досадно
Primitive Brothers : Endless Evolution Παιχνίδια προσομοίωσης zqun
Lep's World Z Arkade qyrt
Primitive Brothers : Endless Evolution Szimulációs játékok icap
Хеј, игра је добра, али анимације су помало смеће.
Угххх. Најбоља игрица у стању мировања коју сам икада играо. Залихе се веома лако добијају, као и додаци. Мада, ако сте вољни да платите за додатке и набавку, то је такође јефтино. Тако да мислим да је то одлична игра.
Не могу чак ни да играм, игра се руши сваки пут када је покренем
У реду је. Графика изгледа прилично забавно и осећам да програмери желе да направе забавну игру. Превод на енглески с времена на време изгледа помало незгодан, али игра се игра изненађујуће добро, а козметика је одличан начин за продају ствари. И зато не разумем изнуђене огласе. Не смета ми да гледам неколико за појачања, али увек затворим игру када се појави принудни оглас. Такође можете ли да се решите црвене тачке када можете да подигнете ниво брате? Корисно је за ставке, али није тако за нивое
то је одлична игра, али једини разлог што није са пет звездица је тај што можете да је искористите тако што ћете добити 1к/1а на трилобитима што вас чини непобедивим
Нећу наћи мужевнију игру у стању мировања од ове. Замислите Леонидаса у комбинацији са Вегетом прекривеног костима Т-Рек-а који на смрт бије 100 метара висока чудовишта. То је ова игра. Буквално. Волео бих да можете да поставите снимке екрана.
Ова игра је одлична, иначе не оцењујем игру, али ову желим да дозволим свима који је нису испробали да је преузму. Игра је одлична без насумичних реклама које ће вас нервирати док играте. Данас сам преузео игру и прилично сам, већ сам је користио више од 7 сати.
много Неприкладних људи у четовима.
Тако је забавно. Волим да уништавам чудовишта и проналазим нове цивилизације. Оклоп и оружје изгледају сјајно. 5 звездица.
Забавно, али пуно додатака. Луде надоградње
Ова игра је добра и не можете променити налог
Време учитавања је срање, и ако случајно кликнете на игру, морате да чекате заувек да се вратите. Осим те лепе игре, иако бих волео да имам дечка у игри и да играм као жена.
Потребно је много времена да се пријавите у игру, а игре су генерално споре. Малој ствари је потребно 5 минута да се учита јер се толико ослања на ВиФи
Заиста добар дизајн, заиста ми се свиђа, ретко оцењујем игре, али провео сам дане хонорара играјући ову која је заиста посебна прилика. Већина игара се брише за 2 дана, ова није једна од њих, заиста препоручујем да је преузмете и испробате барем
Игра врло брзо постаје досадна и све се чини веома понављајућим