Post by hiaradramepo on Feb 19, 2022 14:59:20 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Turret Fusion Idle Clicker ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Turret Fusion Idle Clicker IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty závadové coiny ▞▞▞
▞▞▞ Turret Fusion Idle Clicker 2022 version ▞▞▞
Příliš mnoho reklam a příliš méně odměn za sledování reklam
Hra má výherní zeď. Jakmile dosáhnete určité úrovně, můžete si upgrady kupovat pouze za zlaté mince. Být tebou bych se s tím neobtěžoval.
Tato hra je směšně nudná
Je to dobrý zabiják
Mohl byste dát varování, když postavy promluví? Nestihl jsem si přečíst žádný dialog a tuhle hru miluji!
Moje pětileté dítě to začalo hrát. Nasával to. Dost slušná hra na zabití času. Nemusíte platit žádné peníze. Reklamy vám nejsou vnuceny, takže mi nevadí je vybírat, pokud to tvůrci pomůže. Navíc vám dává zbraně zdarma.
Není to špatná hra. Funguje online.
S8snsu Myslím, že nejlepší časy v roce v mé hlavě nejsou nejlepší časy v roce v mé hlavě nejsou nejlepší časy roku v mé hlavě není
Tato hra je zábavná...
Po dokončení pak resetování do normálu s aktuálním odemknutím začalo nudit. Automatická fúze věží to jen zhoršila a nemohla pokračovat.
Myslím, že to nefunguje
Turret Fusion Idle Clicker Pro příležitostné hráče wom
Dive in the Past Pakikipagsapalaran mjdp
Takže věci začaly opravdu dobře. Nepovinné reklamy na bonusový příjem, ale tím to asi končí. Myšlenka není tak jedinečná nebo vzrušující jako u jiných nečinných her, protože zanedlouho odešlete, že nebudete moci utratit svou měnu, kterou jste získali, když jste nečinní, ale pouze jste nakoupili, a za nečinnost jste potrestáni tím, že nedostanete další věže. . Odinstalováno, protože mě to nemohlo bavit.
B7uuuuuuu
Pěkné, ale chce to čas
Naprosto nesmyslné
je to skvělé, ale ne úžasné
Není špatné
Hra byla zábavná. Toto je moje druhá nejlepší hra na obranu věží. Rád přidávám nějakou novou věž. měl by tam být i sniper
Turret Fusion Idle Clicker ミニゲーム pjmu
Turret Fusion Idle Clicker Jocuri obișnuite dnz
Zabaví, po čase trochu stereotypu...
zatím jen asi den herního času, ale bylo to nesmírně zábavné. zatím bez výhry. opravdu doufám, že to bude pokračovat. dobrá práce tvůrců her! od teď dostává A+++++
Moje hra se stále resetuje
pěkný moc
špatný
Pěkná hra na zabíjení nečinného času. Zajímavý koncept.
ehh, je to tapper, vytvarovali to do podoby hry na obranu věže, ale minuli loď, aby se ve skutečnosti cítila, jako bys něčeho dosáhl. Je to v podstatě jako hra na kombinování krav, není moc co říct.
Je to ztráta času
Je to slučovací hra.
Waste game in the world Nestahovat
😉😙😉
Super hra
dobrý
Zábavná hra, doporučuji alespoň vyzkoušet, je to něco jako cow evolution, ale mnohem zábavnější, díky vývojářům za jejich výtvor.
Mírná zábava hrála asi týden
Příliš mnoho dojení za peníze